Vacature formulebeheer en projectmanagement

Bedrijfsprofiel

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van retail formules van nationale en internationale winkelketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we winkelconcepten in heel Europa.

Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte, LEAN en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze

Doel van de functie

Samen met de projectmanagers en werkvoorbereiders doorloop je voor de complexere inkopen zelfstandig het inkoopproces van oriënteren, specificeren, selecteren, contracteren, orders plaatsen, bewaken en nazorg met betrekking tot winkelonderdelen die vervaardigd zijn uit metaal.

Gezien het internationale karakter van het bedrijf, is verwerving in het buitenland ook onderdeel van het takenpakket. Daarnaast is de focus gericht op het kritisch selecteren van leveranciers die bekend zijn met een technische productieomgeving en een duurzame relatie met de klant beogen. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van het productieproces door scherpe afspraken met betrekking tot contractcondities, zodanig dat deze leiden tot een verbetering van het bedrijfsresultaat. Door een heldere communicatie met en tussen leveranciers en collega’s binnen de organisatie draag je bij aan het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen.

Je werkt zelfstandig en rapporteert aan Hoofd Inkoop.

 Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een Technische Commerciële richting;
  • Afgeronde Nevi 1 en Nevi 2 is een pre;
  • Minimaal 5 jaar relevante inkoopervaring in een technische productieomgeving;
  • Kennis en ervaring op het gebied van contractmanagement;
  • Brede kennis van ERP-systemen en MS Office;
  • Goed in teamverband kunnen werken;
  • Inzicht in inkoopprocessen, procedures, etc. binnen de organisatie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een Pré;
  • Resultaatgerichte onderhandelaar met een flexibele, klantgerichte en professionele instelling;
  • Je beschikt over een grote mate van inzet, diplomatie en doorzettingsvermogen en je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus.

Wat bieden we je als Inkoper?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is.

Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met motivatie naar HEMI bv, t.a.v. W. Goorden, Postbus 59, 4690 AB Tholen, of per mail naar wgoorden@hemi.nl