Vacature montage en service

Junior Montagemedewerker Buitendienst

Lees snel verder

Eten bij Intratuin

Bedrijfsprofiel

  • HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
  • Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.
  • Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.
  • Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Doel van de functie

Het assisteren van onze Montagemedewerker Buitenmonteurs tijdens het monteren van onze winkelinterieurs bij onze (inter)nationale klanten met als doel op termijn door te groeien naar de functie van Montagemedewer-ker Buitendienst.

Functieomschrijving

Onze montage buitendienst is het visitekaartje van ons bedrijf. Als Junior Montagemedewerker Buitendienst installeer je in teamverband onze winkelinterieurs (meubilair, metalen stellingen en overig interieur) naar tevredenheid van de klant, op nationale en internationale (Europa) locaties bij de klant. U werkt functioneel onder leiding van de Meewerkend Voorman Montage Buitendienst en valt hiërarchisch onder de manager Planning, Montage & Services.

In deze voltijd functie zijn, door het (inter)nationale karakter van de functie, overuren en hotelovernachtingen geen uitzondering.

Verantwoordelijkheden

De Junior Montagemedewerker Buitendienst heeft de volgende verantwoordelijkheden:

– Montage van winkelinterieur conform Formuleboek en planning.

Functie-eisen

Om deze functie succesvol te vervullen hebt u:

– een technische opleiding op VMBO-niveau.

– een positieve, representatieve en oplossingsgerichte werkhouding.

– de wil om te leren.

– kennis van gereedschappen en materialen is een pré.

– rijbewijs B.

– een flexibele houding en géén 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden we u als Junior Montagemedewerker Buitendienst ?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is. Een marktconform salaris afhankelijk van uw kennis en ervaring.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij u uitstekende arbeidsvoorwaarden.

where retail comes to life
Vacature
Laden en lossen hemi
Magazijn Hemi
Vacature Hemi

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met motivatie naar HEMI bv, t.a.v. W. Goorden, Postbus 59, 4690 AB Tholen, of per mail naar wgoorden@hemi.nl