Vacature montage en service

Montagemedewerker Buitendienst

Montage en service

Bedrijfsprofiel

  • HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
  • Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.
  • Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.
  • Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Doel van de functie

Het zelfstandig monteren van onze winkelinterieurs bij onze (inter)nationale klanten, volgens de specificaties zoals vastgelegd in de Formuleboeken.

Functieomschrijving

Onze montage buitendienst is het visitekaartje van ons bedrijf. Als Montagemedewerker Buitendienst installeert u in teamverband onze winkelinterieurs (meubilair, metalen stellingen en overig interieur) naar tevredenheid van de klant, op nationale en internationale (Europa) locaties bij de klant. U werkt functioneel onder leiding van de Meewerkend Voorman Montage Buitendienst en valt hiërarchisch onder de manager Planning, Montage & Services.

In deze voltijd functie zijn, door het (inter)nationale karakter van de functie, overuren en hotelovernachtingen geen uitzondering.

Verantwoordelijkheden

De Montagemedewerker Buitendienst heeft de volgende verantwoordelijkheden:

– Montage van winkelinterieur conform Formuleboek en planning.

– Afstemmen verbeterpunten met Meewerkend Voorman Montage Buitendienst.

Functie-eisen

Om deze functie succesvol te vervullen hebt u:

– een technische opleiding op MBO-niveau.

– werkervaring in een vergelijkbare omgeving.

– twee rechterhanden.

– een positieve, representatieve en oplossingsgerichte werkhouding.

– kennis van gereedschappen en materialen.

– rijbewijs B.

– een flexibele houding en géén 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden we je als Montagemedewerker Buitendienst ?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is.

Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij u uitstekende arbeidsvoorwaarden.

montage
Laden en lossen hemi
where retail comes to life
Magazijn Hemi
vacature Hemi winkelinrichting
lange tafel

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met motivatie naar HEMI bv, t.a.v. W. Goorden, Postbus 59, 4690 AB Tholen, of per mail naar wgoorden@hemi.nl