Vacature productie en logistiek

Voorman magazijn

Vacature Hemi

Bedrijfsprofiel

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van Retail formules van nationale en internationale winkelketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we winkelconcepten in heel Europa.

Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte, LEAN en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Doel van de functie

Het efficient beheren, aansturen  en optimaliseren van het logistiek proces in het logistiek centrum.

De functie kenmerkt zich door een echte “hands on metaliteit” binnen het kwaliteitsproces van continue verbetering en vraagt een professionele, klantgerichte en resultaatgerichte aanpak. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale goederenstroom. Je geeft leiding aan een groep medewerkers in de logistieke- en distributieafdeling van Hemi die in een tweeploegendienst werkzaam is .

Functieomschrijving

Als Voorman Magazijn ben je verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je geeft leiding en training aan je team en ziet er op toe dat de taken op tijd en op een correcte wijze worden uitgevoerd.  Daarbij communiceer je met verschillende afdelingen en bent er verantwoordelijk voor dat alle orders  van de outbound afdeling correct worden verwerkt. Je zorgt dat de voorraad op orde is en dat het logistieke centrum optimaal functioneert.

Functie eisen

 

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in logistieke richting) .
  • Kennis en kunde van transportplanning.
  • Enkele jaren aantoonbare leidinggevende ervaring.
  • Ervaring met outbound en inventory processen .

 

Wat bieden we je als Voorman Magazijn?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met daar in ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris  afhankelijk van je kennis en ervaring . Naast een mogelijkheid op een vast dienst verband, bieden wij  je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Magazijn Hemi
Hemi ontvangst
where retail comes to life
Koning Willem-Alexander bij Hemi
Laden en lossen hemi

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met motivatie naar HEMI bv, t.a.v. W. Goorden, Postbus 59, 4690 AB Tholen, of per mail naar wgoorden@hemi.n