Ook voor Action is HEMI al enige tijd een vetrouwde partner binnen Europa.

Read more

Onlangs hebben twee Emté supermarkten weer hun deuren geopend in het nieuwe concept. Nu was het de beurt aan Borculo en Vriezenveen.

Read more

Zes is een compleet nieuwe formule die je het beste kunt omschrijven als een elektronica reparatie servicepunt, waar de klant centraal staat.

Read more

Met een oppervlakte van 5.500 vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen heeft Primark zich ook in Groningen gevestigd.

Read more

IKEA Concept Center, ook wel het hart van Ikea genoemd, heeft in samenwerking met HEMI Winkelinrichting een grondige interne verbouwing en de inrichting van het nieuwe kantoor afgerond.

Read more

Blokker rolt samen met HEMI in een hoog tempo de winkelformule “Nieuwste Blokker” uit.

Read more

Plus heeft in Arnhem een winkel geopend met een horeca-afdeling. Daarnaast introduceert de formule een aantal nieuwe elementen in de winkel.

Read more

In Sittard heeft HEMI op 14 Januari naar volle tevredenheid weer een PLUS project opgeleverd.

Read more

In het Limburgse Blerick is samen met een multifunctionele accommodatie en twee basisscholen, heeft een gloednieuwe PLUS Briljant zijn deuren geopend.

Read more

Op 19 augustus j.l. opende Primark haar achtste winkel in Nederland. Ook deze winkel is naar tevredenheid ingericht door HEMI.

Read more

In navolging op het succes van de drie winkels in Rotterdam, Hoofddorp en Zaandam, heeft PRIMARK op 12-12-12 de vierde en tevens grootste Nederlandse winkel geopend in Almere.

Read more

Complete Shop in Shop concepten, een display of specifieke productpresentatie – wij geven uw product meer kracht en attentiewaarde.

Read more