Meewerkend Voorman Magazijn

Ben jij op zoek naar uitdaging op het gebied van samenwerken, processen en communicatie, dan is dit de baan die bij jou past.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een peoplemanager die met zijn helicopterview en “hands on mentaliteit” een groep van 5 tot 10 orderpickers aanstuurt en daarmee een optimale goederenstroom realiseert..

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman Magazijn (werkend in 2-ploegendienst) verdeel je de taken in je team, ben je op de werkvloer de vraagbaak voor de orderpickers, controleer je de werkzaamheden en begeleid je het proces.
Tevens denk je pro-actief mee in het verbeteren van processen en procedures.
Je begeleidt en coacht je groep en voert de functionerings- en beoordelingsgesprekken binnen je team.

Wij vragen

  • MBO niveau
  • Peoplemanager
    je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig, oplossingsgericht, flexibel, accuraat en collegiaal.
  • Orderpickervaring
  • Heftruckervaring

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl

Scroll naar top