Nieuws
  • Auping
  • Auping winkelinrichting
  • Auping Nederland
  • Auping Leidschendam

Winkelinrichting Auping

Wat is het toch een prachtig product. Auping matrassen heeft diverse winkels in Nederland met een groot en klein winkel oppervlakte met een maximale ambiance op het gebied van slapen. De juiste keuze bij de aankoop van een matras staat centraal, de keuze willen de verkopers van Auping in alle rust met de klant bespreken.

Met dat doel in ons achterhoofd heeft Hemi winkel inrichting dit vertaald naar een innovatieve productielijn en zorgt dat de winkelinrichting enerzijds het karakter van Auping uitstraalt en anderzijds de juiste artikelen uit de winkel accentueert. Naast de matrassen was de wens van Auping dat het interieur een eyecatcher zou zijn in de winkel. Het interieur moest zorgen dat men de winkel binnenkomt en de sfeervolle ambiance rust en vertrouwen uitstraalt.

Hier wil ik mijn Auping matras kopen!

Hemi heeft met de winkel inrichting gezorgd dat we zoveel mogelijk artikelen kunnen tonen zonder dat de klant het algemene overzicht in de winkel zou verliezen. Met een kostendrukkend seriematig- en innovatieve productielijn, is Hemi er in geslaagd samen met Auping een prachtige winkel neer te zetten. We wensen Auping een succesvolle verkoop.

Jouw matras met passie en vakmanschap gemaakt

Bekijk het volledige project.

HEMI “Hout En Metaal Interieurs” is in 1968 opgericht en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Vanuit onze thuishaven in Tholen bedienen wij al jarenlang de professionele internationale Retailmarkt. Met ruim 200 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.
• Ontwerp & Ontwikkeling
• Formulebeheer & Projectmanagement
• Productie & Logistiek
• Montage & Service
Voor meer informatie, info@hemi.nl