Vacature Engineering
AutoCad tekenaar vacature Hemi

Autocad Tekenaar

Bedrijfsprofiel

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Doel van de functie

Het vertalen van ontwerptekeningen naar doeltreffende kostprijstechnisch verantwoorde oplossingen.

Functieomschrijving

In deze zelfstandige functie bent u verantwoordelijk voor het vertalen van ontwerptekeningen naar doeltreffende kostprijstechnisch verantwoorde oplossingen met als eindproduct een gedetailleerd ontwerp in IMOS.

U maakt hierbij keuzes in de te gebruiken constructies, onderdelen en materialen alles met het oog op zoveel mogelijk gestandaardiseerde modules en oplossingen. U draagt daarbij actief bij aan de productontwikkeling,

Vanuit de tekeningen die u in IMOS maakt wordt rechtstreeks het geautomatiseerd machinepark in onze meubelmakerij aangestuurd, en worden automatisch de stukslijsten gegenereerd.

U rapporteert aan Hoofd Tekenkamer.

Functie eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van het vervaardigen van houten meubels
  • Ervaring met gangbare software pakketten en automatiseringssystemen
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met 3D tekenprogramma’s
  • Bekendheid met Autocad
  • U bent creatief, ondernemend en een teamplayer

Wat bieden we je als Autocad Tekenaar?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd ?

Stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl