Nieuws

C&A, een verzorgde winkel met ruimte sfeer en juiste routing.

C&A Hoofddorp, een verzorgde winkel met ruimte sfeer en juiste routing.

C&A biedt mode van goede kwaliteit voor de beste prijs. Ze brengen een compleet assortiment voor de hele familie. Mode voor elke gelegenheid en in elke stijl. De combinatie van C&A en Hemi winkelinrichting is hierdoor perfect.

Ook Hemi winkelinrichting biedt goede kwaliteit voor een juiste prijs. Een complete inrichting en beleving waarbij iedere klant zich prettig voelt in de winkel. Hemi bouwt de grotere winkels volgens een efficiënt faseplan. C&A denkt ook goed na over de routing , door middel van displays en presentaties. Materialen als hout en metaal zorgen voor sterke wandstellingen en functionele midden presentaties. Het style court zorgt voor de open presentatie van de kleding op etalagepoppen bij binnenkomst. De winkel van C&A is verdeeld in verschillende werelden, gescheiden door dividers. De “open market frames” zorgen voor een afscheiding van de etalages en roltrappen. Het totaalplaatje is een duidelijke en optimale winkelinrichting bij C&A.
Wij zien C&A als een verzorgde winkel, waarbij routing, ruimte en sfeer optimaal doorgevoerd zijn. Hemi winkelinrichting heeft naast diverse meubels en de paskamers, de montage en service voor deze C&A in Hoofddorp op zich genomen. Wij kijken terug op een mooie inrichting bij C&A in Hoofddorp. Komend jaar hebben we wederom toezeggingen gekregen om de inrichting te verzorgen voor nog een behoorlijk aantal vestigingen van C&A.