Vacature productie en logistiek

Chauffeur groot rijbewijs

hemi service

Bedrijfsprofiel
HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

 

Doel van de functie

Het op locatie leveren van onze winkelinterieurs en in voorkomende situaties uitvoeren van kleine montagewerkzaamheden op locatie.

 

Functieomschrijving

Als Chauffeur bent u verantwoordelijk voor het veilig en tijdig transporteren van winkelinrichtingselementen naar onze projecten voor klanten door geheel Nederland.

Vanuit deze functie werkt u nauw samen met uw collega’s van de afdeling Planning, ons Logistiek Centrum en uw collega’s in de Montage Buitendienst. In voorkomende gevallen voert u zelfstandig kleine montagewerkzaamheden op locatie uit.

 

Functieoneel leidinggevende

De Chauffeur valt functioneel onder de Meewerkend Voorman Montage Buitendienst van HEMI en werkt samen met de (junior) Montagemedewerkers Buitendienst van HEMI.

 

Functie eisen:

  • Representatief
  • In het bezit van een rijbewijs BC met geldige code vakbekwaamheid
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Behulpzaam
  • Neemt graag initiatief / houdt van aanpakken
  • Twee rechter handen
  • Flexibel
  • VCA is een pré

 

Je rapporteert aan de manager Planning, Montage & Service.

Wat bieden we je als Chauffeur met groot rijbewijs?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met daar in ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris  afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op een vast dienst verband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature Hemi
vacature administratief medewerker
hemi wachtruimte


Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met motivatie naar HEMI bv, t.a.v. W. Goorden, Postbus 59, 4690 AB Tholen, of per mail naar wgoorden@hemi.nl