Vacature productie en logistiek
Vacature Hemi

Chauffeur / Monteur

Bedrijfsprofiel

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Functieomschrijving

Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig transporteren van winkelinrichtingsele-menten naar onze projecten voor klanten door geheel Nederland.

Vanuit deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Planning, ons Logistiek Centrum en je collega’s in de Montage Buitendienst. In voorkomende gevallen voer je zelfstandig kleine montagewerkzaamheden op locatie uit.

Functie eisen:

  • Representatief
  • In het bezit van een rijbewijs BC met geldige code vakbekwaamheid
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Behulpzaam
  • Neemt graag initiatief / houdt van aanpakken
  • Twee rechter handen
  • Flexibel
  • VCA is een pré

Je rapporteert aan de Teamleider Logistiek en Montage.

Wat bieden we je als Chauffeur / Monteur ?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met daar in ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris  afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op een vast dienst verband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl