Nieuws
  • Galeria Inno Hout inrichting
  • interieur inrichting hout

Galeria INNO in Hasselt

Galeria INNO is een Belgische warenhuisketen. Met filialen in Antwerpen, Brugge, Brussel (Nieuwstraat, Louizalaan, Bascule en Sint-Lambrechts-Woluwe), Charleroi, Gent, Hasselt, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Schoten en Sint-Niklaas.

Women Shoes department

Voor modehuis Galeria INNO heeft Hemi Winkelinrichting op diverse locaties in België de “Women Shoes departement” volledig opnieuw mogen inrichten. De presentatie van merken als GEOX, Kendal en Kylie, La Coste, Dune, Gant en Sendra komen met de nieuwe inrichting volledig tot zijn recht.

De door Hemi ontwikkelde meubels zijn voorzien van eiken met een lichte olie afwerking, wat in combinatie met wit, het geheel rust uitstraalt en de schoenen de aandacht geeft die het verdiend. Binnenstappen bij Galeria INNO is een beleving. Naast schoenen en kleding voor mannen en vrouwen, biedt dit warenhuis het totale plaatje aan. Van top tot teen kun je jezelf aankleden maar ook alles vinden voor in je woning. Al jaren lang is Galeria INNO een enorm succes. Hemi winkelinrichting vertrouwt erop dat de schoenen afdeling met de nieuwe inrichting aan dit succes bijdraagt.

Ontwikkeling
Productie
Montage

HEMI “Hout En Metaal Interieurs” is in 1968 opgericht en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Vanuit onze thuishaven in Tholen bedienen wij al jarenlang de professionele internationale Retailmarkt. Met ruim 200 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.

Ontwerp & Ontwikkeling
Formulebeheer & Projectmanagement
Productie & Logistiek
Montage & Service

Voor meer informatie, info@hemi.nl