Nieuws

Beleef het bij HEMA hoofddorp

Het nieuwe concept van de HEMA draait om beleef werelden. HEMA hoofddorp heeft onlangs een flinke metamorfose ondergaan naar deze beleef werelden. Zo kun je alles voor de kinderen vinden in de kidsworld en is de gehele snackcorner vernieuwd.

In 13 weken is de HEMA in Hoofddorp compleet verbouwd. Ze zijn mee gegaan op het concept van HEMA Global. Winkels over de hele wereld worden in deze thema’s omgebouwd. Het Horeca concept is het paradeplaatje vindt HEMI winkelinrichting zelf.

HEMI winkelinrichting heeft hier gewerkt met 3 tinten
– Marmer accenten
– Pipi eiken hout
– Tegellook met wit vissengraat en zwart recht.
Vooraf is dit in een interne proefopstelling getoond.

”Met deze proefopstelling geven wij onze klant een voelbaar resultaat, zodat men weet waar men in investeert. Alles draait om beleving. “ Aldus Martin Oostdijk.

  • vers HEMA
  • HEMA hoofddorp

Een mooie eye catcher is de crushed ice bak met composiet werkblad. De achterwanden hebben een vissengraat tegel motief wat mee gaat met de tijd van nu. In combinatie met de pipi eiken strook / koof en de kolom panelen in pipi eiken is het een sfeervol en clean plaatje geworden. Bekijk hier alle foto’s van het project

De winkels zijn het visitekaartje van de Hema. Elke week bezoeken ruim 4 miljoen consumenten een van de ruim 600 winkels van de Hema. Door een totaal concept aan te bieden, ga je mee in de beleving van de consument. Het aanpakken van het horeca plein was dan ook een stap extra naar de ultieme beleving.
HEMA Hoofddorp is een echt familie bedrijf. Al meer dan 45 jaar staat de familie Van der Weijden met hun HEMA midden in de Hoofddorpse gemeenschap. De 3e generatie staat klaar om binnen afzienbare tijd het roer over te nemen. De HEMA blijft ontwikkelen maar behoud zich op het basis concept Top kwaliteit en een prettige prijs. HEMI winkelinrichting sluit hier volledig bij aan.

Het volgende HEMA project ligt al op de ontwerp tafel. De foodcorner en take away voor HEMA Eindhoven zal in het 1e kwartaal van 2020 gerealiseerd worden.

  • koeling HEMA
  • Horeca hoge zit