Nieuws

HEMI gaat de HEMA Horeca pleinen aanpakken.

De opstelling voor het Horecaplein en take away voor HEMA is afgelopen week gepresenteerd. HEMI winkelinrichting heeft in haar showroom een proefopstelling gemaakt.

Met deze proefopstelling geven wij onze klant een voelbaar resultaat, zodat men weet waar men in investeert. Alles draait om beleving. De winkels zijn het visitekaartje van de Hema. Elke week bezoeken ruim 4 miljoen consumenten een van de ruim 600 winkels van de Hema. Door een totaal concept aan te bieden, ga je mee in de beleving van de consument. Het aanpakken van het horeca plein was dan ook een stap extra naar de ultieme beleving.

Hema en HEMI hebben goed overleg gehad. Na het winnen van de Tender in 2018 zijn we samen gaan kijken naar extra bespaarmogelijkheden. Het eindresultaat vinden wij prachtig. Een Look en Feel dat past bij de huidige Hema opstelling, maar ook zeker past bij de visie de Hema. Duurzame producten met een natuurlijke basis. HEMI heeft veel hout verwerkt in de opstelling van het Horeca plein voor de HEMA. Naast dit nieuwe project, verzorgt HEMI ook de winkelinterieurs met betrekking tot stellingen, gondolas betimmering etc. Wij vinden winkelketen HEMA een prachtig concept met een duidelijke visie en zijn trots op het horecaplein wat we hebben mogen presenteren. Komende tijd starten we met het ombouw proces. Wij houden jullie op de hoogte, wanneer het eerste horecaplein van de Hema gereed is.

We starten bij Hema Naaldwijk in week 29, Hema Rosmalen in week 31 en Hema Hoofddorp in week 36.