Nieuws

Hema Sliedrecht wordt omgebouwd tot Hema Global worlds concept.

Hema Sliedrecht is nu nog leuker, gezelliger en vooral efficiënter. De gehele winkel is omgebouwd naar het zogenaamde HEMA Global Worlds concept. Dit houdt in grote lijn in dat de winkel wordt verdeeld in beleef werelden.

HEMA heeft het afgelopen jaar meer dan honderd winkels in Nederland en België omgebouwd naar de nieuwe internationale huisstijl Hema Worlds. Ook Barcelona en Parijs hebben het nieuwe concept al en nu was Hema Sliedrecht aan de beurt. De winkel zal straks uit meerdere beleef afdelingen (werelden) bestaan. Heb je iets voor kinderen nodig, dan ga je naar kids world en daar vind je alle kinderartikelen bij elkaar. In de wereld van ‘dames’ vind je alles op het gebied van dameskleding, zoals bovenkleding, sokken en panty’s.

De vloer en wanden zijn vernieuwd, net als de verlichting en de stellingen die nieuw zijn aangebracht. Vitrines voor versproducten zijn deels nieuw. Het draait in de winkel om beleving en hoe je iets presenteert. HEMI winkelinrichting is de partner die de Hema winkels omtovert naar het World concept.

HEMI winkelinrichting wenst Hema Sliedrecht succes met de laatste loodjes en wensen ze een sfeervolle heropening.