Nieuws

HEMI bouwt aan de toekomst

In 2011 hebben we ons nieuw pand mogen openen met een oppervlakte van 38.000 m2. De omgeving verklaarde ons voor gek. Dit was misschien wel te veel van het goede.

De economisch mindere jaren, die veruit in de Media aandacht hebben gehad, liggen inmiddels achter ons. Ondernemers groot en klein hebben last gehad van deze recessie en wij mogen dan ook trots zijn dat deze recessie ons niet heeft getekend. Sterker nog, HEMI is in de laatste 5 jaar zo hard gegroeid dat we kunnen concluderen dat we ons pand moeten uitbreiden met nog eens 15.000 m2.
De voorbereidingen voor deze uitbreiding zijn in november 2017 gestart en we verwachten in de loop van maart 2018 het nieuwe deel in gebruik te mogen nemen.
Naast uitbreiding van het pand hebben we ook diverse vacatures open staan. Hemi Winkelinrichting bouwt aan de toekomst, beleef het met ons mee.

 

De foto’s zijn gemaakt door Jeroen Kik.

HEMI “Hout En Metaal Interieurs” is in 1968 opgericht en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Vanuit onze thuishaven in Tholen bedienen wij al jarenlang de professionele internationale Retailmarkt. Met ruim 200 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.
Ontwerp & Ontwikkeling
Formulebeheer & Projectmanagement
Productie & Logistiek
Montage & Service
Voor meer informatie, info@hemi.nl