Nieuws
  • intratuin deventer service balie
  • bloemen intratuin deventer
  • zitten bij intratuin deventer
  • plantenafdeling intratuin deventer
  • dierenafdeling intratuin deventer
  • intratuin deventer geopend
  • high tea intratuin deventer
  • restaurant intratuin deventer

Intratuin in gemeente Deventer heeft een nieuwe vestiging gerealiseerd.

Het gedrag van de consument verandert. Naast een toename van het online shoppen is de consument van nu voortdurend op zoek naar beleving, sfeer en onderscheid. Bestaande winkels spelen daarop in door verbreding van winkelformules naar belevingsconcepten, inclusief een prachtige horeca formule.

Ook Intratuin is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. De tuincentra worden groter, moderner en sfeervoller. Op deze wijze wil men zo goed mogelijk inspelen op de consumentenwensen. Sleutelbegrippen zijn groen (als basis), ideeën opdoen en ontspanning. In de winkels wordt vooral ingezet op sfeer en beleving. Deze modernisering en schaalvergroting gaat gepaard met verdieping en verbreding van het assortiment waarmee Intratuin zich wil onderscheiden.
De oude locatie van Intratuin Deventer aan de Burgemeester van der Feltzweg in Twello is met 5.500 m2 wvo relatief klein. De gemiddelde grootte van een Intratuin in Nederland is ruim 7.500 m² wvo. De huidige locatie had geen uitbreidingsruimte en daarom is Intratuin Deventer opzoek gegaan naar een nieuwe locatie.
Tuinliefhebbers kunnen vanaf 1 maart 2019 terecht in de nieuw gebouwde vestiging van Intratuin Deventer in de wijk Blauwenoord. De bouw van het 10.740 vierkante meter grote tuincentrum heeft iets meer dan een jaar in beslag genomen. Eind 2018 is de oude vestiging van Intratuin Deventer aan de Burgemeester van der Feltzweg in Twello gesloten. Waar het tuincentrum in Twello werk bood aan een kleine twintig medewerkers, kunnen in de nieuwe vestiging tussen de 50 en 75 medewerkers aan de slag.
HEMI winkelinrichting kijkt terug op een geslaagd project. Diverse elementen zijn samen doordacht verzonnen, ontworpen en gerealiseerd. Een prachtige formule met eigen inzet van de directie. HEMI ziet Intratuin Deventer als een gemoderniseerd voorbeeld met juiste sfeerbeleving en duurzaamheid. Een dagje Intratuin is zeker de moeite waard, je kijkt je ogen uit. Wij wensen dan ook Directeur Hendrik Vreeman, bedrijfsleider Twan Jongbloet en alle medewerkers van Intratuin Deventer enorm veel werkplezier met hun nieuwe locatie.

 

Bekijk nog meer foto’s in ons portfolio. Hieronder een van de filmpjes gemaakt tijdens de bouw van Intratuin Deventer.