Nieuws

Intratuin Pijnacker opent prachtig Horecaplein.

Intratuin Nederland b.v. is in 1980 als eerste tuincentrumformule van start gegaan. Inmiddels is Intratuin al jarenlang marktleider in de branche.

Een vestiging kenmerkt zich door een verrassend en gevarieerd assortimentsaanbod dat gepresenteerd wordt in een sfeervolle omgeving. Inmiddels telt Intratuin 58 franchise vestigingen in Nederland en 7 in België.

Als Franchise heeft de eigenaar zelf de touwtjes in handen, ook als het om de inrichting gaat. Natuurlijk zijn er basislijnen waaraan men zich wil houdt. Maar sommige afdelingen worden ontworpen op eigen initiatief. Zo is eigenaar Stephan Droog van Intratuin Pijnacker samen met een interieur tekenaar aan de tafel gaan zitten. Zijn extreem grote Horeca plein mocht een nieuwe inrichting krijgen. Een soort tuinkamer met veel groen beleving en sfeervolle hoekjes was de wens. Prachtige Eye catchers van natuurlijke materialen.
Hemi winkelinrichting heeft het volledige concept uit mogen voeren, met een verbluffend resultaat. De eye catchers zijn een uniek ontwerp binnen dit horecaplein. Deze cocons in het restaurant zijn door Hemi ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige materialen en beschermende olie laag. De cocons geven een beschutte plek om even bij te komen van alle sferen die Intratuin Pijnacker rijk is. De uitdaging voor Hemi zat vooral in de doorlooptijd van dit project.

In maar liefst 3 maanden is horecaplein intratuin Pijnacker volledig gerealiseerd.