Nieuws

Keukenpresentatie Brico Planit

HEMI winkelinrichting heeft voor de nieuw te openen Brico Planit in Waterloo een keuken presentatie ontworpen ontwikkeld en geleverd.

 

Brico Planit valt onder de Belgische poot van Mexeda. In België een van de grote specialist voor de woning. Alles voor grote projecten of kleine doe-het-zelf klusjes vindt je terug in de winkels.
Brico gaat 3 verschillende winkelformules formeren. Brico City, Brico en Brico Planit. De winkels Brico Planit verbeteren hun winkelformule en worden multispeciaalzaken. Een bestemmingswinkel vanwege hun grote omvang. Er komt een zeer ruim aanbod van meer technische producten. De vestigingen van Brico Planit bieden vakkundige persoonlijke begeleiding, gecombineerd met zeer gespecialiseerd advies. De Brico Planit-winkels moeten de plaats worden waar grote algemene projecten bijna voor de ogen van de klanten vorm krijgen.

De door HEMI ontwikkelde Keukenpresentatie voor de vestiging in Waterloo zorgt voor rust in de winkel. De keukenpresentatie is verrijdbaar. Eventuele aanpassingen of nieuwe keuken modellen kunnen op deze manier buiten het winkelgebied geplaatst worden op de keukenpresentatie. Halverwege de achterwand heeft HEMI speciale metalen rugwanden geplaats. Op deze manier kan de signing met magneetvellen geplaatst worden. Een mooi project, waarbij opdrachtgever en ontwikkelaar tevreden zijn over het geleverde resultaat.

keukenpresentatie