Nieuws
  • Leven in de tuin
  • Leven in de intratuin
  • nodig ze uit in de tuin
  • Intratuin leven in de tuin
  • egels in de tuin
  • inspiratiehuis intratuin

Leven in de tuin

Met ’Leven in de tuin’ wil tuincentrumketen Intratuin mensen laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die bodem, waterhuishouding, planten en dieren daarin spelen.

Volgens Intratuin moet om ons heen steeds meer groen wijken voor steen, maar zien we in een groeiend aantal tuinen juist het omgekeerde gebeuren: daar wint de natuurtuin steeds meer terrein. De wens van een beleef wereld waarin het leven in de tuin naar voren komt, was dan al lang aanwezig. Een plek waar je inspiratie krijgt, antwoorden vindt op je vragen en waar je met veel zin thuis aan de slag kunt voor het leven in je eigen achtertuin.
In Heerhugowaard is de eerste winkelafdeling gelanceerd onder de naam ‘Leven in de Tuin’. Meerdere vestigingen zijn gevolgd, waaronder ook de in april geopende Intratuin in Barneveld. Hier heeft Hemi onlangs wat beeldmateriaal gemaakt. Hemi winkel inrichting is trots op het resultaat en de reacties van alle betrokkenen.

Met ‘Leven in de Tuin’ wilt Intratuin zowel volwassenen als kinderen inspireren en laten ontdekken hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die planten, dieren en water daarin spelen. Voelen, horen, ruiken en proeven. Zelf kweken van groentes in een kweek kas, een insecten hotel in je tuin of toch liever veel vlinders of jonge vogels. Intratuin laat de tuin leven. Met de winkelformule ontworpen door SVT en verder ontwikkeld door Hemi, is er een fantastisch resultaat neergezet. Zo is er een inspiratiehuis, waarin je kunt ontdekken hoe je een egel zijn winterslaap kan bieden. Ook worden er door Intratuin workshops gegeven en kleine demonstraties ingezet om vragen te beantwoorden.
Bij de totstandkoming van ’Leven in tuin’ werkt Intratuin onder andere samen met De Vlinderstichting, de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en Vogelbescherming Nederland. Neem eens een kijkje bij een Intratuin en beleef het “leven in de tuin”.

Zaterdag 15 april opende Intratuin Barneveld hun inspiratiehuis ‘Leven in de Tuin’. Deze nieuwe afdeling laat je ontdekken waarom dieren, planten en water in de tuin zo leuk, maar ook belangrijk zijn!

HEMI “Hout En Metaal Interieurs” is in 1968 opgericht en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Vanuit onze thuishaven in Tholen bedienen wij al jarenlang de professionele internationale Retailmarkt. Met ruim 200 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.

Ontwerp & Ontwikkeling
Formulebeheer & Projectmanagement
Productie & Logistiek
Montage & Service

Voor meer informatie, info@hemi.nl