Vacature productie en logistiek
Hemi_Logistiek

Logistiek medewerker op onze werkvloer / Prepper

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en vind je het leuk ervoor te zorgen dat iedereen aan het werk kan blijven, lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een positieve instelling, die het leuk vindt om er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker op de werkvloer, bij ons de prepper, heb je een zeer afwisselende job.Binnen jouw team zorg jij ervoor dat alles netjes en op tijd wordt afgeleverd bij de interne klanten, meubelmakerij en assemblage.

Je bent bezig met:

  • het organiseren van de optimale interne goederenstroom
  • bedienen van machines
  • het organiseren van 5S
  • ondersteunen van de leidinggevende op de afdeling
  • in- en uitladen van vrachtwagens
  • lokaliseren van goederen
  • opruimen van je werkplek aan het einde van je werkdag
  • cycle counting

Wij vragen

Je hebt een zelfstandige en enthousiaste instelling en je bent helemaal klaar voor deze te gekke nieuwe uitdaging. Een heftruckcertificaat en ervaring als logistiek medewerker zijn een pré.

Bij HEMI werken we in deze functie in een ploegendienst  (vroeg-laat);  de ene week van 5.30 uur tot 13.00 uur en de andere week van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl