Vacature productie en logistiek
Vacatures_Productie_1920x1080_01

Meewerkend Voorman Machinale   

Ben jij op zoek naar uitdaging op het gebied van samenwerken, processen en communicatie, dan is dit de baan die bij jou past.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een peoplemanager die met zijn helicopterview en “hands on mentaliteit” een groep van 10 tot 15 machinaal houtbewerkers aanstuurt om samen de overeengekomen productieplanning te halen en de gewenste productkwaliteit te leveren.

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman Machinale (werkend in 2-ploegendienst) verdeel je de taken in je team, ben je op de werkvloer de vraagbaak voor je teamleden, werk je daar waar nodig mee, controleer je de werkzaamheden en begeleid je het proces.

Tevens denk je pro-actief mee in het verbeteren van processen en procedures.

Je begeleidt en coacht je groep en voert de functionerings- en beoordelingsgesprekken binnen je team.

Wij vragen

  • MBO niveau
  • Peoplemanager
  • Technisch inzicht
  • Gedreven teamplayer die goed functioneert in een directe no-nonsense cultuur
  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig, oplossingsgericht, flexibel, accuraat en collegiaal

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl