Nieuws

Opening Mexx Nieuwegein

Mexx heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de herlancering. In het voorjaar presenteerde MEXX al een voorjaar/zomer collectie die online via MEXX.com te verkrijgen was. Na het versterken van de organisatie en de zichtbaarheid online is de eerste Mexx winkel inmiddels geopend.

Mexx Nieuwegein

Deze maand is er een nieuwe MEXX winkel geopend in Nieuwegein. Voor de inrichting is een innovatief, minimalistisch en eigentijds lifestyle-design ontwikkeld, passend bij het DNA van het merk. Het is de eerste winkel die MEXX opent na de overname door de RNF Group vorig najaar.
De franchise winkel is gevestigd op Binnen stede 11, in het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Met een oppervlakte van 300 m² en een 14-meter lange vitrine heeft MEXX dé locatie om het nieuwe MEXX en het nieuwe store concept te laten zien. Naast een eigentijdse collectie voor dames, heren en kinderen presenteert MEXX ook een uitgebreide schoenencollectie. Het design van de winkel is ontworpen door architectenbureau Boffi Design. Het bureau ontwierp een minimalistisch, strak concept met een eenvoudige en elegante uitstraling. Voor de optimale verlichting werd lichtspecialist Guzzini Design ingeschakeld. Hemi winkelinrichting werkte mee aan de wensen van het architectenbureau en Mexx. Met prachtige lichtinval met goed afgewerkte plafond tot gevolg. Bekijk de foto’s van Mexx.