Nieuws

Plus heeft in Arnhem een winkel geopend met een horeca-afdeling. Daarnaast introduceert de formule een aantal nieuwe elementen in de winkel.

Het gaat om de Plus Musiskwartier in het centrum van Arnhem. De winkel is omgebouwd naar een concept dat meer gericht is op passanten. Zo is aan het begin van de winkel plaats gemaakt voor een afdeling waar verse broodjes worden bereid voor de klant. Bovendien worden er ook versgeperste sappen gemaakt en is er een mogelijkheid om deze te nuttigen in de daarvoor speciaal ingerichte zithoekjes.

Plus presenteert voor het eerst een indeling die afwijkt van de normale Plus-winkels. Zo staat al het vers vooraan en de kw achterin de winkel. De Plus is verder ingericht aan de hand van drie zogenoemde gebruiksmomenten. Deze momenten kun je het beste omschrijven als; Hier en nu, vandaag en morgen. De klant die snel weer weg wil, kiest alleen voor de broodjes en sapjes. Neem je een iets groter rondje, dan kom je bij de vers afdeling. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de complete supermarkt route, waaronder ook de kw.

Daarnaast introduceert Plus in het Musiskwartier zijn Combideals. Dit zijn combinatieaanbiedingen zoals een sandwich met een flesje bronwater. Plus is eerder in twee winkels ook gestart met storytelling. Hierbij wordt het verhaal achter de producten verteld. Dit aspect wordt in Arnhem groter uitgepakt. Dit wordt bij iedere afdeling d.m.v. signing kenbaar gemaakt.

Welke noviteiten zijn er nog meer; Een vezelmeter bij het brood. Alleen rustiek en korenlander brood. Arnhem Lekker erbij, de naam voor cross-selling naast de meubels, is er hier plek voor recent geïntroduceerde foodconcepten. Vers koken op maat en 1-2-3 snel op tafel.