Nieuws
  • keuken Port Zelande
  • keuken Hemi Winkelinirchting
  • Foto achterwand keuken

Er heeft een Frisse wind gewaaid door Port Zélande

Er heeft een frisse wind gewaaid op Center Parcs Port Zélande te Ouddorp. Alle accommodaties zijn onlangs vernieuwd. Zo is de Market Dome opnieuw aangekleed, de Aqua Mundo uitgebreid, zijn er nieuwe Lodge tenten geplaatst en een hele nieuwe generatie Kindercottages beschikbaar.

Om dit te bewerkstelligen is ondermeer de hulp van HEMI Retail Solutions ingeschakeld. HEMI heeft in de laatste fase van deze totale ombouw maar liefst 118 cottages mogen voorzien van compleet nieuwe, gemoderniseerde keukens.

In deze 118 keukens heeft HEMI te maken gehad met 2 uitvoeringen, te weten de PREMIUM en de VIP. De basis van beide keukens is exact hetzelfde echter wordt hierin gebruikt gemaakt van een andere kleur plaatmateriaal in de fronten. Hierdoor krijgen de keukens een ander aanzicht. Die uitvoeringen worden nog onderverdeeld in het aantal personen, waarvoor de cottage bestemd is. De keuken dient groot genoeg te zijn. Zo is er bijvoorbeeld een Premium 6pax en een VIP 10pax geplaatst.

Uiteraard heeft HEMI deze keukens volledig in hun eigen productie in Tholen geproduceerd. Vervolgens zijn de keukens met HEMI-vrachtwagens naar locatie gebracht. Een team van HEMI-keukenmonteurs hebben de keukens geplaatst. Vlak voordat de keuken geplaatst diende te worden is er, in samenwerking met een onderaannemer, een prachtige glazen achterwand geplaatst in de keuken. Hiermee komt het thema van strand en Zeeland zichtbaar. Je kunt nu ook binnenshuis genieten van de rust en sfeer van Zeeland.

Voor HEMI Retail Solutions was dit een nieuwe relatie. Een nieuw project met een zeer mooie uitdaging! HEMI heeft zich goed voorbereidt, hierdoor is de uitvoering erg goed verlopen. Aan het einde van de ombouw heeft het Bouwteam van Center Parcs Port Zélande complimenten gegeven. Zij waren erg blij met HEMI als partner. Ze kijken, net als HEMI, uit naar de komende vervolgprojecten.

Neem eens een kijkje binnen via onderstaande link.