Nieuws
  • Behangafdeling Praxis
  • Praxis winkelinrichting
  • Houtafdeling Praxis
  • Ingang Praxis Hilversum
  • Laminaatafdeling Praxis

Winkelinrichting Praxis

Praxis is niet alleen een bouwmarkt, ze gaan mee met de laatste trends en interieurinspiraties. Het interieur kan hierbij niet achter blijven. Alle afdelingen van Praxis worden omgetoverd en krijgen de verschillende afdelingen een nieuw elan, zoals bijvoorbeeld de afdeling wandbekleding.

In goede samenwerking met het hoofdkantoor van Praxis in Amsterdam Zuid Oost is gekeken naar de optimalisatie van de producten die aansluiten bij trends en inspiratie van deze tijd. Praxis is dan ook zeer tevreden en straalt vertrouwen uit in de kennis en vakmanschap van de mensen bij HEMI.
Het team heeft de wensen verder uitgewerkt en geproduceerd. Het montageteam heeft de afdeling naar alle tevredenheid ingericht. Op deze manier biedt de DIY bouwmarkt Praxis hun bezoekers een winkelervaring afgestemd op de trends van nu. Doe-het-zelvers vinden snel wat ze zoeken door de slimme wand indeling en gericht advies, hierdoor behoort het lange zoeken tot het verleden.

Reactie van de manager:

De manager was zeer te spreken over het gehele team van Hemi Winkelinrichting, hij sprak over “Goed gemotiveerde medewerkers”, Het totale project is soepel verlopen en alle partijen waren zeer te spreken over het resultaat. “De medewerkers van HEMI hebben veel kennis in huis en denken mee in oplossingen”.

Reacties klanten:

De nieuwe behang afdeling werd door de klanten goed ontvangen. Complimenten werden omschreven als: zeer overzichtelijk, ruime keuze, je kunt nu goed inschatten hoe het er uit komt te zien.

HEMI “Hout En Metaal Interieurs” is in 1968 opgericht en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Vanuit onze thuishaven in Tholen bedienen wij al jarenlang de professionele internationale Retailmarkt. Met ruim 200 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.

• Ontwerp & Ontwikkeling
• Formulebeheer & Projectmanagement
• Productie & Logistiek
• Montage & Service

Voor meer informatie, info@hemi.nl