Nieuws

Al vanaf 2015 speelt HEMI een belangrijke rol bij het ontwerp en de inrichting van de winkels van Sports direct.

In 1982 opende Mike Ashley zijn eerste sportwinkel in het Britse Maidenhead. Inmiddels is deze winkel uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 670 winkels wereldwijd: Sports direct! Sinds 2015 is Sports direct één van de opdrachtgevers van HEMI winkelinrichting, en daar zijn we trots op.
HEMI verzorgde de inrichting van de geheel vernieuwde Sports direct vestiging in winkelcentrum City2 in het hart van Brussel. Een deel van de oppervlakte van de winkel werd ingericht als USC high street fashion store. Ook deze afdeling werd vol enthousiasme door HEMI medewerkers ingericht.
Het resultaat was dat Sports direct haar moderne, sfeervolle vestiging, in december 2019, geheel volgens planning, kon heropenen. Klanten vinden in de winkel een keur aan artikelen van merken als NIKE, ADIDAS, PUMA, ASICS, SKETCHERS, REEBOK, UNDER ARMOUR, SKETCHERS enzovoorts.
HEMI winkelinrichting bedankt Sports direct voor het vertrouwen. Ook wensen we het team in de vestiging winkelcentrum City 2 enorm veel verkoop plezier.

Bekijk de onlangs gerenoveerde 30.000 m² grote Sport Direct- en USC-winkel in City 2, België