Verkoper Binnendienst Duitstalig

Spreek jij vloeiend Duits en zet jij alles in om je klant tevreden te houden, dan hebben wij voor jou de baan waar je blij van blijft.

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?

  • Je bent het aanspreekpunt voor onze Duitse klanten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de verkooporders.

Wat krijg je van ons?

Je belandt op een leerzame en uitdagende werkplek met veel on-the-job learning. Vanwege het kleinere projectteam waarin je binnen onze organisatie werkzaam bent heb je veel verantwoordelijkheid binnen ons bedrijf en heb je contact met diverse afdelingen.   Daarnaast kom je in contact met grote namen binnen de retail op onze Duitse Markt.

We bieden je veel vrijheid in je werk en er zijn mogelijkheden tot ontplooiing en specialisatie binnen je vak.

Wat zoeken wij in deze verkoper?

  • Je beheerst de Duitse taal vloeiend zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een stevige dosis doorzettingsvermogen en een klantgerichte houding
  • Je bent communicatief sterk, creatief / vindingrijk en doortastend

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl

Scroll naar top