Tekenaar

Ben jij een uitvinder, die graag ontwerpen werkelijkheid ziet worden, dan vinden wij uit hoe we jou kunnen boeien.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega die verantwoordelijk is voor het technisch uittekenen  en productie gereed maken onze projecten, waaronder volledige retailformules en  leisure projecten. Deze tekeningen worden vervolgens gebruikt door onze eigen meubelmakerij (houtbewerking) en door onze leveranciers (alle overige materialen).

Wat ga je doen?

Je maakt foutloze tekeningen van constructies, onderdelen en materialen alles met het oog op zoveel mogelijk gestandaardiseerde modules en oplossingen. En om deze tekeningen steeds verder te optimaliseren houd je nauw contact met het projectteam om de projecten te evalueren.

Wij vragen:

  • Je hebt ervaring met 3D tekenpakketten (bv ACAD en IMOS) en hebt inmiddels aantoonbare ervaring als tekenaar.
  • Kennis van materiaalsoorten en bijbehorende productieprocessen.
  • Klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht.

Wij bieden:

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl

Scroll naar top