Center Parcs

Quality time en cocoonen

Uit de laatste onderzoeken blijkt dat we meer en meer quality time met elkaar willen doorbrengen in luxe vakantiehuizen, dat we rust en cocoonen op prijs stellen, maar dat we ook wat te doen willen hebben in een mooie omgeving. Center Parcs zet die trends voort in de vernieuwing van haar parken!

De parken krijgen een rijkere uitrusting in de Comfort cottages waar lichte kleuren en frisheid een grote rol spelen. Ook wordt het aanbod van Premium en VIP cottages veel groter en worden de hotelkamers vernieuwd, uitgerust in een luxueuze inrichting. In elk park kan er gekozen worden voor thema cottages. Denk bijvoorbeeld aan een gethematiseerde kindercottage die volledig past bij de droomwereld van kinderen. Zo beleef je samen met het gezin een heuse avonturenvakantie of prins- en prinsessenvakantie.

Center Parcs_Port Zelande

HEMI is samen met Center Parcs deze uitdaging aangegaan, en heeft tot nu toe al voor 6 parken alle keukens voor de cottages mogen leveren. Voor Zandvoort, Erperheide en Kempervennen kwam daar zelfs de levering en montage van het interieur bij!

Mede door de nauwe en intensieve samenwerking met de gedreven projectteams van CenterParcs, heeft HEMI de geleverde onderdelen mogen ontwikkelen, produceren en monteren!

Wist je dat:

HEMI inmiddels al ruim 36.000 m² witte spaanplaat heeft geleverd t.b.v. de keukens.
Tot nu toe al 2750 vaatwassers heeft geleverd en geïnstalleerd.
Al ruim 1.3000.000 deuvels heeft verlijmd voor CP.