DE BOSRAND

Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest

13.000m2 winkelruimte waarvan 11.000m2 overdekt. En ernaast een distributiecentrum van 6.000m2. Alles voor huis, tuin en dier en nog veel meer is er te vinden. De collecties en presentaties wisselen volop en gaan mee met de seizoenen. Er zijn nieuwe merken te vinden en in de shops worden de noviteiten gepresenteerd.
Restaurant De Plantage met 200 zitplaatsen en een kinderspeelhoek. Een uitgebreide kaart met lekkers voor jong en oud en van ontbijt, lunch, high tea, tot een complete warme maaltijd. Genieten in een sfeervolle omgeving!

Project_DeBosrand_Oegstgeest_900x675_15

"Alles voor huis, tuin en dier en nog veel meer! "

Shop in shops

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn ze makers van mooie herinneringen. En dat willen we, als HEMI, samen met hen blijven doen.  Deze shop in shop heeft een professionele look & feel, sterke merkherkenning en heeft de mogelijkheid om een brede waaier aan accessoires te presenteren.

SBM maakt, produceert en verkoopt zorg en beschermingsmiddelen voor gewassen, planten en huis. Deze shop in shop brengt al hun verschillende merken (Solabiol, Protect Garden, Protect Home, Bayer Garden) voor de consument op een overzichtelijke manier samen.