GAMMA

Gamma Katwijk en Gamma Deventer zijn de eerste, door HEMI gerealiseerde projecten, van het vernieuwende Gamma FOCUS concept. Door het gebruik van berken multiplex is er een warme uitstraling in de winkel gecreëerd. Ook worden de “werelden” duidelijk aangegeven op de navigatiering welke door de gehele winkel loopt. Op de winkelvloer zijn de nieuwste uitvoering van de balies en kassameubels geplaatst en worden nu uitgeprobeerd in de praktijk!

HEMI heeft samen met Gamma alle interieur delen ontwikkeld. Door onze inbreng is het concept modulair geworden en ontwikkeld met het doel de Total Cost of Ownership zo laag mogelijk te houden.

Wist je dat:

Gamma 350 instructies heeft om een klus te klaren.
HEMI het stellingmateriaal uit China heeft voorzien van een TUV certificering.
HEMI speciale houtenverbindingen heeft ontwikkeld voor het frame van verfbalie.

Met weinig items, veel meubels realiseren.
Daarin herken je onze HEMI signatuur.

De kassaomgeving is in twee fases ontwikkeld. De eerste fase was vooral gericht op vormgeving, materialisatie en modulariteit. Tijdens de tweede fase is de input vanuit de praktijk gebruikt om het concept te versterken en ervoor te zorgen dat ook de ergonomische aspecten de noodzakelijke aandacht kregen in de realisatie van het concept. Het resultaat is een kassaomgeving welke perfect voldoet aan het Gamma gevoel en de daarbij horende wensen!

GAMMA-Katwijk