Magazijnmedewerker

Ben jij een aanpakker die voor een foutloos resultaat gaat, dan hebben wij de klant, waar jij de verantwoordelijkheid voor mag dragen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een positieve instelling, die gaat voor een foutloos resultaat.
Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen.
Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid. Tijdens je werkzaamheden word je direct begeleid door een ervaren collega.

Wat ga je doen?

Orders picken en gereedzetten conform picklist via een geavanceerd warehouse barcodesysteem en alle daarbij komende magazijnwerkzaamheden.

Wij vragen

Je houdt van een een professionele, klant- en resultaatgerichte aanpak met een echte “hands on mentaliteit”. Klanttevredenheid, logistieke dienstverlening en kwalitatief uitstekende service zijn daarbij speerpunten die jij erg belangrijk vindt.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat je ervaring hebt met handscanning, meerijstapelaars en heftrucks, maar mocht je dat niet hebben dan kunnen we je daar in opleiden. Bij HEMI werken we in deze functie in een ploegendienst  (vroeg-laat);  de ene week van 5.00 uur tot 14.00 uur en de andere week van 14.00 uur tot 23.00 uur.

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl

Scroll naar top