Meubelmaker

Heb jij gouden handen, die de mooiste dingen kunnen maken, dan bieden wij jou de werkomgeving waar jij je thuis voelt

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een positieve instelling, die het leuk vindt om mooie producten te maken.
Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen.
Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid. Tijdens je werkzaamheden word je direct begeleid door een ervaren collega uit jouw team.

Wat ga je doen?

Met jouw gouden handen monteer je de producten volgens tekening naar de gevraagde kwaliteit en binnen de gebudgetteerde uren. Je houdt proactief je leidinggevende op de hoogte van de voortgang en van eventuele verbeterpunten.

Wij vragen

Je hebt een zelfstandige en enthousiaste instelling en hebt kennis van het maken van meubels.
Je bent handig, weet van aanpakken en hebt MBO werk- en denkniveau; opleiding Hout- en Meubileringscollege of een gelijkwaardige opleiding. En je vind het leuk om in een team te werken.

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten.
Met onze klanten en ons team van 125 betrokken en enthousiaste collega’s, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten.
Sinds 1968 hebben we een groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.
Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.
De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl