Nieuws

Leen Bakker Ternat

Het gloednieuwe winkelcentrum The Leaf in Ternat (BE) heeft haar deuren geopend. The Leaf is tien hectare groot met de eigen parking inbegrepen. Vanaf nu kunt u terecht bij 15 winkels in dit winkelcentrum. ICI Paris XL, E5 Mode, Medi-Market, Albert Heijn, BricoPlanit, Leen Bakker, Action, Bel&Bo, LolaLiza, JBC, GIKS, Torfs, Brantano, Vanden Borre en Lunch Garden.

Voor Leen Bakker heeft HEMI winkelinrichting het winkelinterieur verzorgd. Hierbij is onder andere gebruik gemaakt van blank staal. voor het creëren van een industriële en stoere look. De lage presentaties zorgen voor overzicht in de winkel. De producten krijgen op deze manier de gewenste aandacht. De gekozen materialen verzachten de look waardoor de verhouding goed is. De route in de winkel maakt de volledige beleving. Eerst accessoires als je binnen komt, vervolgens gordijnen tapijten, bedden etc.
Kenmerkend hier zijn de opvallende actie blokken die je terug vindt in de winkel. De magneetfolies zijn op de wanden gepresenteerd om extra sfeer te creëren en de actieblokken zijn geel gemaakt met monocoat. Zowel de koffiecorner als de verkoopbalie heeft een Leen bakker roze Krion blad.
Duurzaamheid staat voorop in het winkelcentrum van Leaf. Door middel van Led verlichting worden de producten uitgelicht. Vanuit Leaf is gebruik gemaakt van lichtbalken die zelf inspelen op het daglicht wat binnen komt.
The Leaf is een heel nieuw shopping centrum met veel duurzame materialen en energiezuinige technieken. Iets wat voor HEMI winkelinrichting ook een zeer belangrijk onderdeel is in de bedrijfsvoering.