Werkvoorbereider

Houd jij ervan om de puntjes op de i te zetten, dan zorgen wij voor een perfecte werkomgeving.

Wat ga je doen?

Op basis van aanvragen van de klant bereid je projecten voor en begeleid je de realisatie i.s.m. de projectmanager of de projectleider intern. Je beheert de formule van de klant door het up-to-date houden van het formuleboek. Het totale project verloopt via offerte, order, planning, uitvoering, facturatie en evaluatie.

Wij vragen:

  • Wat breng je mee:MBO werk- en denkniveau.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Het vermogen om zelfstandig en binnen een team te werken.
  • Een flexibele houding.
  • Een hands-on mentaliteit.
  • Kennis van het vervaardigen van houten meubels is een nice-to-have.

Wij bieden:

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 200 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl

Scroll naar top