Action

Plezierig winkelen

Kwaliteit, eenvoud, verrassing en lage prijzen. Dat is waar Action voor staat. Dit zie je dan ook terug in de meer dan 1.500 Action-winkels door heel Europa. De winkels kenmerken zich door brede gangpaden, lage schappen, parkeergelegenheid én klantvriendelijk personeel. Zo is het hier altijd plezierig winkelen.

En dat wordt gewaardeerd door hun klanten. ACTION is mede daarom al jaren achtereen uitgeroepen tot Retailer of the Year. In Nederland werden ze zelfs al vijf keer uitgeroepen tot Beste Winkelketen. Daarnaast hebben ze ook in Frankrijk, België en Duitsland,  in diverse categorieën prijzen gewonnen.

 

Action Haarlem

Niet voor niets is Hemi een belangrijke partner voor Action. Een strak georganiseerde logistieke operatie en ervaren montageteams veranderen een kale ruimte binnen 24 uur tot compleet ingerichte winkel. Het fris-witte stellingmateriaal en de ruime gangpaden bewerkstelligen een prima basis voor het diverse en snel wisselende assortiment van deze retailer.

En Hemi doet dat niet alleen in Nederland. Ook voor Action  in Belgié, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Zo’n 70 projecten per jaar!

Kwaliteit,
eenvoud, verrassing
en lage prijzen.

0

nieuwe winkels per jaar

0

legborden geleverd

0

montagedag per winkel