Blokker

Sinds 1896

Al meer dan 100 jaar is Blokker de winkel waar Nederland binnenloopt voor alles in huis. Wat begon in Hoorn als De goedkope IJzer- en Houtwinkel van Jacob Blokker en zijn vrouw Saapke Kuiper in 1896, is inmiddels uitgegroeid tot een concern met een ijzersterke naamsbekendheid, meer dan 5.000 medewerkers en met meer dan 400 winkels, is er altijd een lekker dichtbij. Blokker biedt producten uit de categorie├źn Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer.

Kortom, Blokker heeft het in huis!

Blokker

Wist je dat:

Blokker meer dan 400 winkels heeft.
Bigbazar, Intertoys en Minoso ook tot de Mirage Retail Group horen
HEMI in 2019, 160 winkels heeft verbouwd.

Het breed assortiment aan merk en eigen artikelen, vraagt om een inrichting met veel ruimte, maar ook een warme, gezellige bijna huiselijke sfeer. Het is van groot belang om het ruime aanbod overzichtelijk te presenteren.
Om de aandacht te vestigen op de acties waar Blokker zo bekend om is, wordt gebruikt gemaakt van verschillende in het oogspringende meubels.

Hemi is al jarenlang een vaste partner. Naast stellingmateriaal worden ook alle interieuronderdelen ontwikkeld en geleverd van kasten tot balies en natuurlijk de service.

"Blokker heeft het in huis!"