Operator

Is werken met computergestuurde machines jouw passie, dan hebben wij de machinale afdeling die dat voor jou mogelijk maakt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een positieve instelling, die het leuk vindt om mooie producten te maken. Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid om onze machines aan te sturen. Tijdens je werkzaamheden word je direct begeleid door een ervaren collega. Natuurlijk gaat onze voorkeur uit naar jou als je al ervaring hebt op een machinale houtverwerkende afdeling, of daar de opleiding voor gevolgd hebt, maar heb je dat niet en wil je het vak leren, dan leiden we je graag intern on-the-job op.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: het zelfstandig bedienen van machines. Je draagt zorg voor het efficiënt bewerken van (onderdelen van) producten voor een bepaalde klant binnen de daarvoor gestelde kwaliteit en bewerkingstijd.
Jij bent dus verantwoordelijk voor het product en de kwaliteit. En natuurlijk ook dat het binnen een bepaalde tijd gedaan wordt.

Wij vragen

  • Je hebt een zelfstandige en enthousiaste instelling.
  • Je bent helemaal klaar voor deze te gekke nieuwe uitdaging !
  • Je bent handig, weet van aanpakken en hebt de wil om het vak te leren.

Bij HEMI werken we in deze functie in een ploegendienst (vroeg-laat); de ene week van 5.30 uur tot 13.00 uur en de andere week van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Wij bieden

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten.
Met onze klanten en ons team van 125 betrokken en enthousiaste collega’s, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten.
Sinds 1968 hebben we een groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.
Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.
De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV met motivatie naar wgoorden@hemi.nl